szolnok

2021.11.09. 12:01

A párt programjáról is beszéltek a sajtótájékoztatón

A Tiszaligetben tartott sajtótájékoztatót kedden délelőtt Németh Attila, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) országgyűlési képviselő jelöltje és Szanyi Tibor, a mozgalom miniszterelnök-jelöltje.

P. Pusztai Nóra

Németh Attila és Szanyi Tibor beszélt a sajtótájékoztatón

Fotó: P. Pusztai Nóra

– A megye 1. választókerületének ellenzéki képviselő jelöltje Sziráki Pál, a Trojka Hotel és Panzió többségi tulajdonosa, kollaborál a Fidesszel. A Kisfaludy Programból harmincöt millió forinthoz jutott, mely összeget pályázat nélkül, egyedi döntés alapján, támogatásként vett fel – jelentette ki Németh Attila.

– Még a hatpárti megegyezés is tiltja a kollaborációt.

Ezért megkérem az ellenzéki pártokat, hogy határolódjanak el a jelölttől. Valamint felszólítom Sziráki Pált, hogy lépjen vissza a javamra, hogy az ISZOMM valóban a bal oldalt képviselhesse

– mondta határozottan, majd a tervezett programjáról is beszélt.

Németh Attila és Szanyi Tibor beszélt a sajtótájékoztatón
Fotó: P. Pusztai Nóra

– Sajnos ebben a térségben is eluralkodott a szegénység, amit a pártunk választási programjával, a Kádár János tervvel orvosolhatunk, nem kérdés a drasztikus bér- és családi pótlék emelés, ami szükséges a megfelelő életkörülmények megteremtéséhez. Szolnokon a Tisza szálló megmentéséért dolgozom, de szívügyem az illegális hulladéklerakás megszüntetése is – részletezte.

Szanyi Tibor, a mozgalom miniszterelnök-jelöltje hozzátette az emberek számára az jelent változást, ha a szociális helyezettel foglalkozunk, jövedelmi intézkedésekkel kezeljük válságot.

– A frakciónk arra törekszik, hogy a magyar dolgozó munkásréteg érdekeit képviselje a parlamentben – hangsúlyozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában