KARCAG

2021.11.19. 19:00

Az egész országból érkeztek indulók

A karcagi versenyen hatvannyolcan ültek asztalhoz.

Daróczi Erzsébet

Az ország számos pontjáról érkeztek résztvevők a minap a Déryné Kulturális Központban megrendezett III. Karcag Kupa Rummikub Versenyre. A römi kártyajátékon alapuló társas időtöltés egyre népszerűbb, a karcagi versenyen például hatvannyolcan ültek asztalhoz, akiknek Szepesi Tibor polgármester kívánt eredményes játékot.

A megméretésre Budapest több kerületéből, Monorierdőről, Hajdúdorogról, Debrecenből, Kabáról és Felsőtárkányról érkeztek csapatok – kiegészítve a huszonhat karcagi indulót. A Turi Sándor játékmester által levezetett versenyt végül Kristóf Sándorné (Kaba) nyerte Vincze Lászlóné (Karcag), Hodosi Lajosné (Kaba) és Sághyné Pápai Julianna (Karcag) előtt. Az első helyezett a Karcag Kupát is átvehette. Mint megtudtuk, a helyi rummikubélet ezzel a seregszemlével sem áll le, ugyanis rendszeresen tartanak foglalkozásokat, valamint házibajnokságot a mintegy negyvenfős tagságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában