frissítve / videóval

2021.11.22. 08:42

Takarmány szóródott szét a 4-esen

Az egyik olvasónktól videót is kaptunk az esetről.

Szoljon.hu

Takarmány szóródott a 4es főútra reggel. A rendőrség és a közútkezelő munkatársai hárították el a problémát teljes útzár mellett.

Fotó: Nagy Balázs

FRISS – 11:40

Az úttestet megtisztították a kiszóródott takarmánytól – jelezte a rendőrség. Az illetékesek a takarmánytól az utat megtisztították, így a teljes útlezárást feloldották. Az útfelületet a közútkezelő munkatársai homokkal szórták be, tekintettel arra, hogy a takarmány rendkívül csúszóssá tette az útszakaszt. A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a továbbiakban is körültekintően, a sebességet csökkentve haladjanak a főútvonal érintett szakaszán.

A közútkezelő szakemberei homokkal szórták le az utat
Fotó: Nagy Balázs

FRISS – 9:35

A takarmány eltávolításáig a szolnoki turbo körforgalomtól a főútvonal és a 442. számú út kereszteződéséig teljes útlezárást rendelt el a rendőrség, kb. 45 perc időtartamra. Az arra közlekedők Szolnok belvárosa felé tudják az érintett útszakaszt kikerülni.

Korábban írtuk:

Folyik egy kamion rakománya az útra a Holt Tisza híd szajoli oldalától a Szandai rét közepéig – jelezte egyik olvasónk, aki videót is mellékelt.

A megyei rendőr-főkapitányság hírportálunknak azt a tájékoztatást adta, hogy november 22-én a reggeli órákban egy szarvasmarhákat szállító gépjármű hibásodott meg a 4-es számú főúton, a szolnoki sportreptér közelében A járműből takarmány szóródott ki az úttestre mintegy 150 méteren keresztül. A takarmány csúszóssá teheti az úttest felületét, ezért az úttest tisztításáig kérik az autósokat, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában