Galériával

2021.11.10. 13:00

Mozart, Ibert és Ravel művek csendültek fel a megyeházán

Az elhangzott Mozart, Ibert és Ravel műveket Kanai Toshifumi vezényelte.

Kiss János

20211108 Szolnok Hétfőn a Megyeháza dísztermében, Portrék címmel hallgathatták meg az érdeklődők a Szolnoki Szimfonikusok hangversenyét. Különleges élményt jelentett a résztvevőknek, hogy az est folyamán Dr. Verebes György Munkácsy Mihály-díjas festőművész, a Szolnoki Művésztelep művészeti vezetője a zenéhez kapcsolódóan festményeket is bemutatott, miközben a kiállított alkotások és a zene között vont párhuzamot. Az elhangzott Mozart, Ibert és Ravel műveket Kanai Toshifumi vezényelte. Fotó: Kiss János ÚN.

Portrék címmel hallgathatták meg az érdeklődők a Szolnoki Szimfonikus Zenekar hangversenyét hétfőn este a megyeháza dísztermében.

Különleges élményt jelentett a résztvevőknek, hogy az est folyamán dr. Verebes György Munkácsy Mihály-díjas festőművész, a Szolnoki Művésztelep művészeti vezetője a zenéhez kapcsolódóan festményeket is bemutatott, miközben a kiállított alkotások és a zene között vont párhuzamot.

 

Az elhangzott Mozart, Ibert és Ravel műveket Kanai Toshifumi vezényelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában