pályázat

2021.12.04. 19:00

Díjazták a legügyesebb rajzolókat a karcagi rendőrök

A Karcagi Rendőrkapitányság „Mit jelent számomra a karácsony?” címmel rajzpályázatot hirdetett.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság a roma kisebbségi önkormányzatokkal való együttműködés keretében meghirdetett rajzpályázatra a helyi Szent-Pál Marista Általános Iskolából, a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézményéből, a Kunmadarasi Általános Iskolából, valamint a Tiszabői Általános Iskolából érkeztek be a pályaművek – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányságtól.

A beküldött rajzok közül minden intézmény első három helyezettje ajándékcsomagban részesült, melyet dr. Karsai Lajos rendőr alezredestől, a Karcagi Rendőrkapitányság vezetőjétől személyesen vehettek át a nyertesek a rendőrkapitányságon. Az átadó ünnepségen a Tiszabői Általános Iskola tanulói nem tudtak részt venni, nekik az iskola rendőre személyesen szállította ki az ajándékcsomagokat. A diákok boldogan vették át az ismeretfejlesztő könyveket, kifestőket, írószereket, logikai játékokat tartalmazó csomagokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában