Galériával frissítve

2021.12.17. 14:03

Háromszáz szolnoki család karácsonyát teszik szebbé

Rászoruló családok, idősek, egyedülállók kapják a felajánlott csomagokat.

Köllő Judit

Az adományok átadásában dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő is segített

Forrás: Mészáros János

Tartós élelmiszert, friss húst, és a Béres Gyógyszergyár Zrt. felajánlásával vitamincsomagokat adott át pénteken délelőtt Szolnokon, a városháza udvarán dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc polgármester, valamint dr. Nyergesné dr. Farkas Gabriella és dr. Nyerges Zsolt adományozók.

A közel háromszáz élelmiszercsomag átadásakor dr. Kállay Mária kiemelte: fontos, hogy az év minden napján segítsük azokat, akiknek szüksége van rá.

– Meggyőződésem, hogy karácsony közeledtével nagyon sokat számít ez a segítség – hangsúlyozta az országgyűlési képviselő. – Így idén háromszáz család öt kilogramm marhahússal, liszttel, cukorral, olajjal és még számtalan tartós élelmiszerrel gazdagodhat az ünnepekre.

Az adományt a Szolnok segít program és az Ökumenikus Lelkészkör ajánlata alapján rászoruló családoknak, időseknek, egyedülállóknak jutattják el az eseményt követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában