Támogatás

2021.12.15. 17:15

Meleg ételt osztottak a rászoruló családoknak Szolnok több pontján

A rászoruló családok Szandaszőlősön és a Tallinn városrészben egyaránt kaptak az ízletes ételekből.

Hartai Gergely

Dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, mellette Ádám Csaba, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) megyei nagykövete

Forrás: Mészáros János

A helyi vállalkozók támogatásával választókerületünk ételt oszt a héten a város több pontján – jelentette be szerdán közösségi oldalán Szalay Ferenc polgármester. Közölte, a rászoruló családok Szandaszőlősön és a Tallinn városrészben egyaránt kaptak az ízletes ételekből. A szerdai osztásban dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Szanyi István önkormányzati képviselő is segédkezett.

A polgármesteri hivatal megkeresésünkre azt közölte, Szandaszőlősön mintegy kétszáz adag meleg étel osztottak szét, majd a város másik oldalán, a Humán Szolgáltató Központban folytatódott a jótékonysági kezdeményezés.

Az osztás délután is zajlott, ám ezúttal már a Szolnokhoz közeli településeken folytatódott a program. Mint megtudtuk, Kőteleken, Hunyadfalván és Csataszögön száz-száz adag meleg étel „kerülhetett az asztalokra”. Ezen a héten pedig – a tervek szerint – összesen ezerhétszáz étel- és élelmiszercsomag jut el környezetünkben a rászoruló személyekhez, családokhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában