Útinform

2021.12.08. 08:00

Mutatjuk, a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Cikkünkben összeszedtük a szerdán érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Az Útinform tájékoztatása szerint az M4-es autóúton, Abony térségében, a 91-es és a 93-as km között építési munkák miatt a főváros felé autózókat a külső sávba terelik.

A 4-es főúton,

  • Szajolnál, a 110-es km környezetében építési munkák miatt megváltozott a forgalmi rend. Mindkét oldalon a belső sávot tartják zárva, a forgalom a külső sávokon halad
  • a 113-as km közelében az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.
  • Törökszentmiklósnál, a 4-es főutat a 46-os főúti csomópont valamint a Tiszapüspöki csomópont között építési munka miatt lezárták. A forgalmat a már megépített, új M4-es autóútra terelik át. (114-es km)

A 32-es főúton Jászberény közelében, a 24-es km-nél új csomópontot alakítanak ki. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az érintett helyszíneket térképen is megnézhetik.

Kompok:

A Tisza felső szakaszán, Tiszadobnál elbontották a pontonhidat, a komp viszont kedd óta újra jár, napkeltétől napnyugtáig. A középső szakaszon, Tiszacsege és Ároktő között újra jár a komp, napkeltétől napnyugtáig viszik át a járműveket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában