Galériával

2021.12.20. 12:49

Összefogással vendégelték meg a lakosokat a szeretet ebédjén Berényben

„A szeretet ebédje” egy év kihagyás után advent negyedik vasárnapján újra összehozta a jászberényieket.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

A lélekmelengető jótékonysági ebéd Szántai Attila és családja, valamint vendéglátós barátai összefogásával valósult meg immár tizedik alkalommal. - Az esemény jelképe ezúttal két egymást fogó kéz volt, ami azt szimbolizálta, hogy fogjuk meg egymás kezét és aki tud támogassa a segítségre szoruló embertársainkat – mondta el érdeklődésünkre Szántai Attila, szervező. A közösségi eseményen négyszáz adag finom gulyáslevessel és természetesen jó hangulattal várták a városlakókat.

A desszertet Tugyi Róbert cukrász biztosította, Kövér Tamás pedig a vitaminpótlásról gondoskodott, gyümölcsöt ajánlott fel. Pócs János országgyűlési képviselő jóvoltából bor is került az asztalra a finom ételhez. Már hagyomány, hogy a rendezvény protokollja szerint a szervezők a város közéleti szereplőit kérik fel az ételek kiosztására. Ebben idén részt vett többek között az országgyűlési képviselő, a polgármester, a kórház főigazgatója, a tűzoltóság parancsnoka, de cégvezetők, civil szervezetek képviselői is csatlakoztak a kezdeményezéshez. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában