Segítség

2021.12.25. 07:00

Több mint háromszáz mezőtúri család kapott élelmiszert

A csomagok tartalmaznak többek között szaloncukrot, Nutellát, száraztésztát és tejet is.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Több mint háromszáz mezőtúri családnak segít az önkormányzat tartós élelmiszer-adománnyal. A városvezetés mindezzel szeretne hozzájárulni az érintettek gondtalanabb ünnepi készülődéséhez. 

– A csomagok tartalmaznak többek között szaloncukrot, Nutellát, száraztésztát, tejet, étolajat és sok minden mást, ami a hétköznapokban is segítségére lehet a nélkülöző családoknak – számolt be bejegyzésében a városvezető. 

Herczeg Zsolt hozzátette, hogy a Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem programnak köszönhetően összegyűlt lisztadományokat is kiosztják a rászorulók részére, illetve a korábbiakban már számos mezőtúri intézményhez eljuttatták ezt a felajánlást. 

Mezőtúr városvezetése az állatokra is gondol, immár hagyomány, hogy karácsony közeledtével ajándékkal kedveskednek a Kóborka Állatotthonnak is. A napokban állateledel-szállítmányt juttattak el az egyesülethez, az adománnyal pedig a házi kedvencek mindennapi ellátásához szeretnének hozzájárulni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában