Bővítés

2022.01.16. 07:00

További munkahelyeket hozhat létre Tiszafüreden a Julius-K9

A tervek szerint tavasszal kezdi meg működését az új üzem.

Ujvári László

Javában dolgoznak a szakemberek az új telephelyen

Forrás: Ujvári László

Bővíti tiszafüredi üzemét a Julius-K9, a beruházással legalább hetven új munkahelyet hoznak létre a városban. Hamarosan elkészül a kutyahámok gyártásával foglalkozó, magyar tulajdonú vállalkozás új, körülbelül ötezer négyzetméteres telephelye a régi alumíniumgyár területén. A tervek szerint tavasszal kezdi meg működését az új üzem. 

A napokban F. Kovács Sándor miniszteri biztos, országgyűlési képviselő és Ujvári Imre polgármester látogatta meg a félmilliárd forintos beruházást, melynek jelentős részét a vállalkozás önerőből finanszírozza, a gépesítésre és az egyes munkafolyamatok automatizálására pedig százötvenmillió forint kormánytámogatást nyertek. 

– Büszke vagyok arra, hogy egy magyar tulajdonú vállalkozás hoz létre további munkahelyeket Tiszafüreden – értékelt lapunknak Ujvári Imre polgármester. 

– Nemcsak a költségvetés egyik legnagyobb iparűzésiadó-befizetője a vállalat, de társadalmi szerepvállalása is példamutató. Évek óta támogatják a város állatvédelmi programját és a helyi gyepmesteri telepet – magyarázta. A cég jelenleg több mint száz embert foglalkoztat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában