Útinform

2022.02.22. 07:26

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a kedden érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 33-as főúton, Tiszafüred és az egyeki bekötőút közötti szakaszon, a megyehatár közelében az űrszelvénybe érő gallyakat, faágakat vágják le, ezért a 42-es és a 44-es km között helyenként a fél útpályát munkaidőben lezárják. 

Kedden délután adják át a forgalomnak az M4-es autóút Szolnok elkerülő szakaszát, a 91-es és a 118-as km között, az új Tisza-híddal. A szakaszon négy csomópont található: Szolnoknál a 406-os és a 32-es főúti csomópont, majd a Besenyszögi, végül pedig Törökszentmiklósnál a 4-es főúti végcsomópont. Az új szakaszon két pihenőhely is épült, a Tisza-híd pedig a Szapáry-híd nevet kapta.

A 34-es főúton, Tiszafüred és Kunmadaras között napközben kátyúznak. Az aktuális munkaterületeknél a fél útpályát lezárják.

Kompok:

A Tisza középső szakaszán, Vezseny és Martfű között műszaki ok miatt szünetel a kompátkelés, valamint Tiszaroff és Tiszasüly között sincs átmenetileg kompjárat.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén, (február 26-27.) szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig lesz érvényben. (A nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (EURO 3-as) környezetvédelmi osztály besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom 2022. március 1-jéig.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában