Közgyűlés

2022.02.15. 10:29

Fizetésemelésekről is tárgyal a jászberényi testület

Budai Lóránt fizetésemelését is újra napirendre veszik.

Illés Anita

Jászberény képviselő-testülete Fotó: MW-archív

Huszonhét napirendet tárgyal a jászberényi képviselő-testület soron következő ülésén, szerda délután három órától a városháza nagytermében. Fókuszba kerül a város idei költségvetése, melyről korábban informális testületi ülésen és a vállalkozók számára szervezett fórumon is egyeztettek.

A tanácskozáson szó lesz többek között a polgármesteri hivatal, az önkormányzati tanácsnokok, a közterület-felügyelet, a mezeiőr-szolgálat előző évi tevékenységéről, a szervezeti és működési szabályzat módosításáról is. 

Újra napirendre kerül a polgármester, az alpolgármester illetménye és költségtérítése,

valamint a polgármester szabadságolási ütemterve, mert a januári testületi ülésen a Fidesz-frakció nem szavazta meg Budai Lóránt fizetésének emelését, illetve nem hagyták jóvá a szabadságolási tervet sem. 

A döntéshozók megvitatják a vendéglátóüzletek éjszakai nyitvatartásának rendjéről szóló önkormányzati rendelet módosítását és a lakosság nyugalmának biztosításával kapcsolatos tervezett helyi szabályokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában