Támogatás

2022.02.18. 06:30

Közel ezer üveg Béres Cseppel támogatják a jászkunsági kórházakat

Dr. Béres József, a vállalat elnöke az átadóünnepségen az egészségügyi dolgozók járványhelyzetben tanúsított példamutató helytállását emelte ki.

Munkatársunktól

Forrás: Mészáros János

Közel ezer üveg Béres Csepp jut megyénk kórházaiba, a Covid-ellátásban részt vevőknek a Béres Gyógyszergyár Zrt. felajánlásából. A koronavírus előidézte megpróbáltatások közepette a gyógyszergyár országosan huszonötezer üveg – negyvennégymillió forint értékű – Béres Cseppet adományozott az egészségügyi dolgozóknak. Dr. Béres József, a vállalat elnöke az átadóünnepségen az egészségügyi dolgozók járványhelyzetben tanúsított példamutató helytállását emelte ki. 

Már a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetbe is kiszállították azt a kilencszázhatvan üveget, amit a Covid-részlegeken dolgozók kapnak. Az adományt dr. Kudrjavcev Anatolij orvosigazgató adta át az osztályok főnővéreinek.

Az immunerősítő készítményből természetesen a Jászkunság más Covid-ellátásban részt vevő intézményei is részesültek, úgymint a szolnoki MÁV Kórház és Rendelőintézet, a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház vagy a karcagi Kátai Gábor Kórház. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában