Választás 2022

2022.04.04. 13:35

A Fidesz jelöltjei győztek Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Jász-Nagykun-Szolnok megye mindegyik választókerületében a Fidesz-KDNP jelöltjei győztek.

szoljon.hu

Fotó: Mészáros János

Hatalmas győzelmet aratott Pócs János

 

Az országgyűlési választásokon a Jászságban komoly győzelmet aratott Pócs János a szoljon.hu-nak elmondta, az első mondat tőle a köszöneté kell, hogy legyen.

Mindenkinek köszönjük, aki részt vett a voksoláson! Az elért eredményben benne van az eddigi munka, benne vannak a céljaink, és együtt akarunk továbbmenni a megkezdett úton

– nyilatkozta Pócs János.

 

F. Kovács Sándor is megköszönte a bizalmat

 

A munka folytatására kaptunk lehetőséget

– mondta a Szoljon.hu-nak a választási eredmények ismeretében F. Kovács Sándor, a megye 3. számú választókerületének Fidesz-KDNP-s képviselő-jelöltje.

– A vasárnap este azonban már arról szólt, melyek a következő lépések, amelyeket az általam képviselt térségért tenni kell, hogy mely utakat, játszótereket, iskolákat és intézményeket kell majd felújítanunk. Folytatom tehát az elkezdett munkát, s köszönöm a bizalmat, amelyet ehhez kaptam.

 

 

Kiemelt figyelmet fordít majd a Tiszazug fejlesztésére a kormánypárti képviselő-jelölt

 

Óriási az öröm a Fidesz törökszentmiklósi irodájában. Herczeg Zsolt, a kormánypártok országgyűlési képviselőjelöltje ugyanis meggyőző fölénnyel diadalmaskodott a megye négyes számú választókerületében. A képviselő-jelölt megköszönte segítőinek, támogatóinak az elmúlt hetek munkáját, a szavazóknak pedig a támogatást és a bizalmat

.

Nagy eredmény ez, hiszen január közepén tudtam meg azt, hogy én leszek a Fidesz-KDNP jelöltje ebben a választókerületben

– mutatott rá Herczeg Zsolt.

– Mindent elkövettünk a siker érdekében, gyorsan kellett megszervezni a kampánystábot és nagyon felgyorsultak az események, hiszen huszonkét településre kellett kilátogatnom több alkalommal, ugyanis huszonhárom település alkotja a választókerületet. Az volt a cél, hogy minél több emberrel találkozni tudjak a településeken, megismerjem a problémákat,és nyilván ezekre egy olyan választ tudjak adni, amely alapján a választók bizalmát el tudom nyerni. Az eredmények alapján ez úgy tűnik, sikerült. Ezzel a győzelemmel most már nem csak Mezőtúrért tudok szívvel-lélekkel dolgozni, hanem a térség többi, huszonkét településéért is. Az a célom, hogy előre lépjünk, előre menjünk. Nagyon fontosnak tartom hogy biztonságban, megfelelő közbiztonságban tudjunk tenni a településeinkért, és fejlődjünk tovább, használjuk ki a pályázati lehetőségeket. Tegyünk meg mindent annak érdekében hogy a térségünk fejlődjön, beleértve, és kiemelten a Tiszazugot. Hiszen azt láttam, tapasztaltam, hogy  a Tiszazug az a térségünk, amely a leginkább rászorul a fejlődésre. Azért dolgozom majd, hogy ez így legyen – hangsúlyozta győzelme után Herczeg Zsolt. 

 

 

Dr. Kállai Mária szerint a választók bizalmából tovább építhetik a városokat és falvakat

 

Vasárnap éjjel fél tizenkettőkor megérkezett a szolnoki Galéria Étterembe dr. Kállai Mária regnáló és leendő országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc polgármester és a Fidesz-KDNP-s aktivisták társaságában. Szalay Ferenc, a Fidesz megyei elnöke kiemelte, nagy győzelmet aratott a keresztény-konzervatív közösség a megye 1. számú választókerületében úgy, hogy az ellenfél a legpiszkosabb eszközökkel kampányolt. Megköszönte az aktivisták, a Fidesz-apparátus, a kabinetiroda, és minden egyes támogató segítségét, majd hatalmas taps kíséretében átadta a szót dr. Kállai Máriának...

Köszönöm a vidéknek, köszönöm Szolnoknak a bizalmat. Hálás vagyok, hogy az enyém a legjobb csapat, melynek tagjai a legnehezebb helyzetben is hittek az évekkel ezelőtt megkezdett munka véghezvitelében. Köszönöm a választópolgárok többségének, hogy megértették az üzenetet, s hogy közösen építhetjük tovább falvainkat, városainkat, megyénket, országunkat, nemzetünket, Európát. Akik közelről ismernek, jól tudják, hogy a választási győzelemmel nem értünk célba. A munka megy tovább, a szemek és a szívek találkoznak, bízunk, hiszünk egymásban. Tiszta lelkiismerettel és tiszta fejjel haladunk előre Önökkel, veletek!

– hangsúlyozta dr. Kállai Mária.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában