Ingatlanbazár

2022.04.09. 19:55

A hét jászberényi ingatlana: tornácos ház macskával

Helyes, klasszikus tornácos ház keresi-várja új tulajdonosait. Vigyázat, a hirdetés aranyos macskát is tartalmaz! Bár úgy véljük, az élőlény nem képezi az ajánlat tárgyát…

szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

„Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Jászberényben Budapesttől 86 km-re egy 363 nm-es telken egy 131,7 nm-es családi ház eladó! A város kulturális és szociális szempontokból családok számára ideális. A ház 3 szobával, fürdőszobával, kamrával, amerikai konyhás nappalival várja az új tulajdonosát! A házhoz tartozik egy dupla garázs is ami akár üzlethelységgé vagy rendelővé is kialakítható. Ház téglából épült. Ház fűtéséről kandalló, gáz kazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Teljes ház légkondicionáló berendezéssel hűthető. Házon telepített napelem található.

Konyhaszekrény egyedileg gyártott kerámiából és tömör fából készült és minőségi beépített gépekkel ellátott. A ház biztonságáért risztó berendezés felel. A ház azonnal költözhető! [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában