Program

2022.04.27. 14:59

A koronavírus oktatásra gyakorolt hatásairól is szó esett a szolnoki konferencián

A tehetséggondozó programokra még várják a magyarországi, valamint külhoni magyar általános- és középiskolások jelentkezését.

Köllő Judit

Fotó: Illusztráció/Shutterstock

A tanulás jövője címmel pedagógus konferenciát szervezett a Mathias Corvinus Collegium (MCC) szolnoki képzési központja szerda délután, a Szolnoki SZC Jendrassik György Gépipari Technikumban. A toborzó rendezvényen Bernáth Orsolya bemutatta az MCC FIT Programot, illetve előadást tartott dr. Setényi János, az MCC Tanuláskutató Intézetének igazgatója, aki a pandémia idején kialakult iskolai lezárások hatásairól beszélt.

A rendezvényen szó esett az MCC általános és középiskolásoknak szóló programjairól is, hiszen felvételt hirdetnek a nyitott és érdekes tananyagokról szóló programok iránt érdeklődő fiatalok részére. Az MCC Fiatal Tehetség Programja (FIT) valamint Középiskolás Programja (KP) Magyarországon már 15 városban elérhető, Kárpát-medence-szerte pedig további 9 központba várja az érdeklődő diákok jelentkezését. 

A tehetséggondozó programok iskola mellett végezhetőek, ingyenes kurzusaira június 30-ig (FIT) és június 12-ig (KP) várják a magyarországi, valamint külhoni magyar általános- és középiskolások jelentkezését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában