Rekonstrukció

2022.04.02. 18:13

Célegyenesbe ért a szolnoki Laki Kálmán híd felújítása

A szakemberek végeztek az összes korlát elhelyezésével és festésével, ezen kívül helyükre kerültek a több színben is világító lámpatestek.

Szoljon.hu

Szalay Ferenc polgármester, mögötte pedig a felújított Laki Kálmán híd, kivilágított állapotában Fotó: Szalay Ferenc Facebook-oldala

Hírportálunkon utoljára február közepén foglalkoztunk a szolnoki Laki Kálmán híd, a köznyelvben Pityó-hídként is közismert gyalogos és kerékpáros átkelőhely felújításával. Az elmúlt hetekben a szakemberek végeztek az összes korlát elhelyezésével és festésével, ezen kívül helyükre kerültek a több színben is világító lámpatestek.

 

Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere közösségi oldalán osztotta meg gondolatait a felújított átjáróval kapcsolatosan.

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft.-nek hála, a Pityó-híd rekonstrukciója célegyenesbe ért, a világítás főpróbája lezajlott, így a Tallinn városrész immáron ebből az irányból is biztonságosan megközelíthető. Használják, szeressék, hiszen sokunk nagy kedvence a Laki Kálmán nevét viselő híd, egyúttal arra kérem Önöket, hogy körültekintően közlekedjenek rajta, mert magán az átjárón már nem, a környékén azonban még zajlanak a munkálatok

– írta bejegyzésében a megyeszékhely vezetője.

A piros, fehér és zöld színben pompázó híd Fotó: Szolnoki Városüzemeltetési Kft. Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában