Útinform

2022.04.02. 07:10

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a szombaton érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 46-os főút

  • Törökszentmiklós és a túrkevei elágazás közötti szakaszát felújítják. A 2-es és a 13-as km között több szakaszon is jelzőlámpás forgalomirányításra készüljenek.
  • Mezőtúr átkelési szakaszán felújítási munkák kezdődtek, ezért két szakaszon is félpályás korlátozást vezettek be. Az őszig tartó munkák során, a Miklósi úton lévő vasúti átjáró és a Flóra tér közötti Puskin utcában, valamint a Kossuth tér és a település határa közötti szakaszon is megváltozott a forgalmi rend.

 

A 4-es főúton,

  • Cegléden, a Széchenyi úton, a Köztársaság utcai csatlakozásnál gyalogos átkelőhelyet létesítenek. A munkaterületnél útszűkület van érvényben.
  • Cegléd belterületén, a Pesti úton, a Felszegi úton és a Széchenyi út egy szakaszán árok- és padkarendezés miatt útszűkületre kell számítani!

 

A 311-es főúton,

  • Cegléden a Jászberényi úton, a körforgalom előtt gyalogos átkelőhelyet létesítenek. A munkaterületnél napközben félpályás korlátozás mellett dolgoznak.

 

A 441-es főúton,

  • Cegléden a Körösi úton gyalogos átkelőhelyet létesítenek. A munkaterületnél útszűkületen kell áthajtani.

 

Kompok:

 

A Tisza szakaszán, Vezseny és Martfű között műszaki ok miatt szünetel a kompátkelés.

 

Kamionstop:

 

A kamiontilalom ezen a hétvégén (április 2-3.) szombaton 22.00-tól vasárnap 22.00-ig, tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.
Fontos változás, hogy március 1-jétől a 7-es (EURO 3-as) vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik téli mentessége megszűnt! Az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad "hazagurulni", ez a kedvezmény csak júliusra és augusztusra vonatkozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában