Útinform

2022.04.08. 08:14

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a pénteken érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton,

  • Cegléden, a Széchenyi úton, a Köztársaság utcai csatlakozásnál gyalogos átkelőhelyet létesítenek. A munkaterületnél útszűkület van érvényben.  
  • Cegléd belterületén, a Pesti úton, a Felszegi úton és a Széchenyi út egy szakaszán árok- és padkarendezés miatt útszűkületre kell számítani!  
  • Fegyvernek határában új körforgalmú csomópontot építenek. A 129-es km-nél félpályás lezárás mellett dolgoznak. Nappal jelzőőr, éjszaka jelzőlámpa irányít. 
  • Karcag és Püspökladány között burkolat felújítási munkák kezdődtek. A 165-ös és a 171-es km között félpályás lezárásra és jelzőőrös irányításra készüljenek! 

 

A 46-os főúton, Törökszentmiklós átkelési szakaszán, a Kossuth Lajos utcában burkolatfelújítás miatt félpályás korlátozásra készüljenek. A Hunyadi tér és a Dózsa György utca között nappal jelzőőr, éjjel jelzőlámpa irányít.

  • Törökszentmiklós és a túrkevei elágazás közötti szakaszt is felújítják. A 2-es és a 13-as km között több szakaszon is jelzőlámpás forgalomirányításra készüljenek. 
  • Mezőtúr átkelési szakaszán felújítási munkák kezdődtek, ezért két szakaszon is félpályás korlátozást vezettek be. Az őszig tartó munkák során, a Miklósi úton lévő vasúti átjáró és a Flóra tér közötti Puskin utcában, valamint a Kossuth tér és a település határa közötti szakaszon is megváltozott a forgalmi rend.

 

A 402-es főúton, Szolnok déli városrészén, a Tószegi úton a 2-es km-nél garanciális munkákat végeznek. Útszűkületen kell áthajtani, a forgalmat jelzőőr irányítja.

 

A 441-es főúton, Cegléden a Körösi úton gyalogos átkelőhelyet létesítenek. A munkaterületnél útszűkületen kell áthajtani.

 

 

Kompközlekedés

 

A Tisza középső szakaszán Vezseny és Martfű között, műszaki ok miatt nem jár a komp.

 

Kamionstop:

 

A kamiontilalom ezen a hétvégén (április 9-10.) szombaton 22.00-tól vasárnap 22.00-ig, tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában