Útinform

2022.04.23. 07:43

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a szombaton érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 34-es főúton Tiszafüred közelében, az 1-es és a 3-as km között kátyúznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a járműveket.

A 4-es főúton Cegléden, a 70-es km-nél gyalogos átkelőhelyet alakítanak ki. Naponta 8 órától 17 óráig félpályás lezárás mellett dolgoznak. Fegyvernek belterületén, a 128-as km-nél új csomópontot építenek, félpályás lezárásra készüljenek.

A 46-os főúton Törökszentmiklóson, valamint a város közelében, az 1-es és a 12-es km között építési munka miatt a fél útpályát lezárták. Mezőtúr átkelési szakaszán, valamint a térségében, a 23-as és a 27-es km között felújítják a burkolatot, több helyen a fél útpályát lezárták. Munkaidőben jelzőőrök, éjszakánként pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A 441-es főúton Cegléd átkelési szakaszán, az 1-es és a 3-as km között veterán autós találkozót tartanak. 14 órától 15 óráig félpályás lezárásra lehet számítani.

Kamionstop

A kamiontilalom 22 órától vasárnap 22 óráig lesz érvényben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában