Választás

2022.04.03. 05:45

Feliratokat festettek a szavazókörök elé Mezőtúron

Választásokkal kapcsolatos feliratokat festettek a járdákra Mezőtúr több szavazóköre előtt, illetve a közintézmények kerítésén, bejáratán helyeztek el hasonló feliratú matricákat szombat délután.

szoljon.hu

Fotó: Herczeg Zsolt Facebook-oldala

A történtekről Herczeg Zsolt számolt be közösségi oldalán. Ahogy a város polgármestere, egyben a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje írta: az ingatlan tulajdonosa nem járult hozzá, így a vonatkozó jogszabályok alapján ez jogsértésnek minősül. 

 

– Az eseményről videófelvételek és képfelvételek is készültek, amelyeken az általunk is jól ismert ellenzéki aktivisták személye jól kivehető, de személyiségi jogokra tekintettel ezeket nem tesszük közzé, de természetesen az illetékes hatóság részére eljuttatjuk és megtesszük a megfelelő jogi lépéseket – fogalmazott Herczeg Zsolt.

 

Néhány nappal ezelőtt a Jász-Nagykun-Szolnok 4. választókérületének jelöltje arról adott hírt, hogy Martfűn és a választókerület más településén is megrongálták a kihelyezett plakátjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában