Törökszentmiklós/Galériával

2022.04.02. 13:55

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő: Háború vagy béke, ez a választás tétje

Törökszentmiklóson, a helyi piacon buzdított szavazásra a voksolás előtti utolsó napon Herczeg Zsolt, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Molnár-Révész Erika

Fotó: Kiss János

Bár a közvélemény-kutatások szerint a választók körében népszerűbb a kormánypárt az ellenzéknél, ennek senki ne higgyen – mondta a helyszínen tartott sajtótájékoztatón Herczeg Zsolt, a megye négyes számú választókerületének kormánypárti képviselőjelöltje.  

Arra kérek mindenkit, hogy menjen el, és szavazatával támogassa közösségünket. Nagyon fontos, hiszen gyermekeink, unokáink jövője, Magyarország biztonsága és békéje múlik a holnapi napon

– hangsúlyozta a képviselőjelölt.

Az eseményen Szentkirályi Alexandra arról beszélt, kevesebb, mint huszonnégy óra van hátra a választásokig, melynek tétje már nem csak az, hogy folytathatja-e a kormány a jóléti intézkedéseket, programokat.

Háború, vagy béke – erről szól majd a holnapi nap

– hangsúlyozta. 

–Ennek a választásnak most nem csak az a tétje hogy Magyarország megmarad-e azon a fejlődő úton ahol az elmúlt tizenkét évben volt. Ennél sokkal nagyobb. A tét az, hogy biztonság, vagy háború lesz. Egy ilyen helyzetben nem engedhetjük meg hogy politikai kalandorok döntsenek az ország sorsáról, és hogy ne a legnagyobb biztonságban, nyugalomban és a legbiztosabb kezek között legyen az ország sorsa – mondta a kormányszóvivő.

Hozzátette, a szomszédunkban dúló háború miatt a holnapi, az elmúlt harminc év legfontosabb választása lesz.

Szentkirályi Alexandra beszédében felhívta a figyelmet a gyermekvédelmi népszavazás fontosságára is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában