Programajánló

2022.05.05. 09:59

Igazi családi szórakozást nyújt idén is a szolnoki Palacsinta Fesztivál

Hatodik alkalommal rendezik meg a Palacsinta Fesztivált.

Rimóczi Ágnes

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

A május 20-22-ei rendezvény fő irányvonala, ahogyan korábban is, a családok minőségi kikapcsolódásának biztosítása, a kötelékek, értékek, az együtt töltött idő jelentőségének hangsúlyozása. 

– Idén is változatos programokkal várjuk a családokat a NEFAG játszótéren. Cél, hogy a fesztiválra látogatók minőségi és értékközvetítő művészeti tartalommal találkozzanak, ezért olyan művészeket, együtteseket hívunk a kultúra minden szegmenséből, akik biztosítékot adnak minderre – hangsúlyozta az eseményről tartott sajtótájékoztatón Kelemen Péter, a szervező Hangtrend Kft. ügyvezetője. 

A Szigligeti Színház is kiveszi részét a közönség szórakoztatásából. A társulat egy gyerekeknek is szóló darabot, a Lúdas Matyit viszi színre a fesztiválon. 

Boldogan csatlakoztunk ahhoz a programhoz, mely Szolnok jó hírét viszi messzire – emelte ki Barabás Botond, színházigazgató.

Az fesztivál megszervezésében örömmel vesz részt partnerként a város önkormányzata is. Ahogy Fejér Andor kiemelte, vannak olyan programok, melyek nélkül már elképzelhetetlen a város élete. 

Ilyen a Palacsinta Fesztivál is, mely a családok számára kiváló kikapcsolódás lesz – tette hozzá az alpolgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában