Útinform

2022.06.07. 07:30

Mutatjuk, a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Cikkünkben összeszedtük a kedden érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint 4-es főúton, Fegyvernek átkelési szakaszán, a 128-as km-nél körforgalmúvá alakítják át a Tiszaroffra és az Örményesre vezető összekötőút csomópontját. A munkavégzés idejére a fél útpályát lezárták. Nappal jelzőőr, éjszaka jelzőlámpa irányítja a járműveket. A nagy forgalmú tranzit főúton napközben torlódások is előfordulhatnak.

A 31-es főúton, felújítási munkák miatt készüljenek félpályás korlátozásra a Szentmártonkáta és a Jászberény közötti szakaszon. Helyenként a fél útpályát lezárják az 54-es és a 69-es km között.

A 46-os főúton, Törökszentmiklós átkelési szakaszán, a Kossuth Lajos utcában burkolatfelújítás miatt félpályás korlátozásra készüljenek. A Hunyadi tér és a Dózsa György utca között nappal jelzőőr, éjjel jelzőlámpa irányít.

Törökszentmiklós és a túrkevei elágazás közötti szakaszt is felújítják. A 2-es és a 13-as km között több szakaszon is jelzőlámpás forgalomirányításra készüljenek.

Mezőtúr átkelési szakaszán felújítási munkák miatt két szakaszon is félpályás korlátozást vezettek be. Az őszig tartó munkák során, a Miklósi úton lévő vasúti átjáró és a Flóra tér közötti Puskin utcában, valamint a Kossuth tér és a település határa közötti szakaszon is megváltozott a forgalmi rend.

A 402-es főúton, Szolnok déli városrészén, a Tószegi úton, a 2-es km-nél garanciális munkákat végeznek. Útszűkületen kell áthajtani, a forgalmat napközben jelzőőr irányítja.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában