Útinform

2022.08.27. 07:34

Mutatjuk, a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Cikkünkben összeszedtük a szombaton érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megye közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton,

  • Fegyverneken, a 128-as km-nél megváltozott a forgalmi rend. Éjszakánként a forgalmat mindkét irányból az újonnan kiépített körforgalomra terelik. Reggel 7 órától munkaidőben időszakosan jelzőőrös irányításra készüljenek!  
  • Szolnoknál, a Szent István Tisza hídnál lévő csomópontban aszfaltoznak. A 101-es km-nél a Budapest felé vezető felhajtó ágon, valamint a Debrecen felé vezető lehajtó ágon útszűkületen kell áthajtani. 

A 32-es főúton, Szolnok közelében csomópont építési munkákat végeznek. A 78-as km-nél félpályás lezárást vezettek be. A jelzőlámpa sárgán villog, ezért fokozott figyelemmel autózzanak.

A 33-as főúton, Poroszló belterületén, a 26-os km-nél közműjavítás miatt egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

A 46-os főúton,

  • Törökszentmiklós átkelési szakaszán, a Kossuth Lajos utcában burkolatfelújítás miatt félpályás korlátozásra készüljenek. A Hunyadi tér és a Dózsa György utca között nappal jelzőőr, éjjel jelzőlámpa irányít. 
  • Törökszentmiklós és a túrkevei elágazás közötti szakaszt is felújítják. A 2-es és a 13-as km között több szakaszon is jelzőlámpás forgalomirányításra készüljenek.
  • Mezőtúr átkelési szakaszán felújítási munkák miatt két szakaszon is félpályás korlátozást vezettek be. Az őszig tartó munkák során, a Miklósi úton lévő vasúti átjáró és a Flóra tér közötti Puskin utcában, valamint a Kossuth tér és a település határa közötti szakaszon is megváltozott a forgalmi rend.  (24-25 és 27-28 km)

A 402-es főúton, Szolnok déli városrészén, a Tószegi úton a Kórháznál, a csomópontépítési munkák miatt útszűkületre, illetve sávlezárásokra kell számítani.  (2-es km)

Jászladány határában útépítés kezdődött. Egy közel 2 km-es szakaszon lezárták az érintett utat, így Jászladány és Tiszasüly között csak Jászkiséren át lehet közlekedni.

Komp:

A Tisza középső szakaszán a kompok nem járnak, kivéve Nagykörű és Fegyvernek között, ahol van átkelés.

Kamionstop:  

A kamiontilalom ezen a hétvégén augusztus 27-én, szombat 15.00-tól, augusztus 28-án, vasárnap 22.00-ig lesz érvényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában