Fejlesztés

2022.09.10. 17:27

Átadták a rákócziújfalui kerékpárút megújult szakaszát

Dr. Kállai Mária térségi országgyűlési képviselő és Varga József rákócziújfalui polgármester szombaton délután adta át a főút mentén húzódó kerekpárút temető és Táncsics Mihály út közötti felújított szakaszát. A mintegy tizenegymillió forintos beruházást az állam kilenc és fél millió forinttal támogatta, a fennmaradó részt pedig az önkormányzat saját forrásból biztosította.

Köllő Judit

Dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Varga József, Rákócziújfalu polgármestere a gyerekekkel közösen vágták át a szalagot

Fotó: Nagy Balázs

– Több mint négyszáz méteren újult meg a kerékpárút – számolt be róla Varga József. – Többen is jelezték felém, hogy fontos lenne rendbe tenni ezt a szakaszt, amit a kitartó munkának köszönhetően meg is valósítottunk. Így a településen élők ismét biztonságosan használhatják azt a jövőben – emelte ki a községvezető.

A kerékpárút fontos szerepet tölt be a helyiek életében, sokan például a munkába járáshoz is igénybe veszik. Ezenfelül a Tiszakanyar elnevezésű projekt túraútvonalát is kiegészíti.

– Varga József polgármester példamutató munkát végez, szoros kapcsolatot ápol a helybéliekkel, és törődik az elképzeléseikkel – hangsúlyozta dr. Kállai Mária. – A településen számos fejlesztés megvalósulhatott az utóbbi időkben, melyhez nemcsak az önkormányzat, hanem a lakosok elszántságára is szükség volt – tette hozzá az országgyűlési képviselő.

Több mint négyszáz méteren újult meg a kerékpárút
Fotós: Nagy Balázs

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában