Galériával

2022.09.10. 18:15

Jóhangulatú dzsemborival köszöntötték az őszt Rákócziújfalun

Immár negyedik alkalommal rendeztek Őszköszöntő – Őszi Horgász Kavalkádot Rákócziújfalun. Ottjártunkkor épp a horgász-íjász- és főzőverseny győzteseit hirdették ki, amit csocsóparti követett.

Köllő Judit

Fotó: Nagy Balázs

– A kezdetekkor az vezérelt bennünket, hogy jó volna tető alá hozni egy olyan család- és gyermekbarát programokból álló rendezvényt, ahol idősek és fiatalok egyaránt megtalálják a kedvükre való elfoglaltságot – magyarázta hírportálunknak Varga József polgármester. – Mivel nagy figyelmet fordítunk a helyi sportolókra is, így rendszeresen szervezünk horgász- és íjászversenyeket. Végül az évek során ebből kerekedett ki egy olyan rendezvény, amely immár minden korosztály számára tartalmas elfoglaltságot kínál – fűzte hozzá a településvezető.

A programsorozat egyik legnépszerűbb eleme a lufihajtogató bohóc és az óriáskígyó bemutató volt, mely számos érdeklődőt vonzott. Ezeket követően színpadra lépett a Szimpátia együttes, a Kerozin és az ABBA-dalokat éneklő Super Troupers is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában