Mesterszállás

2022.09.16. 07:00

Közösségi teret hoznának létre

Egy közösségi tér kialakítása a Mester Vadásztársaság célja.

R. Á.

Kézsmárki Ferenc a vadásztársaság elnöke mutatta meg a felújításra váró épületet

Fotó: Mészáros János

A társaság még 2020-ban, egy sikeres Magyar Falu Program pályázat segítségével vásárolta meg az önkormányzattól azt az épületet, melyet akkor, szintén a pályázat segítségével elkezdtek felújítani. A további tervek megvalósításához újabb pályázatok nyújtottak be.

– Várhatóan októberben derül ki, hogy nyertünk-e, amennyiben igen, nemsokára elkezdődhetnek a munkálatok – mondta el Kézsmárki Ferenc. A vadásztársaság elnökétől megtudtuk, hogy a korábbi pályázat keretében a megvásárláson túl az épület egyterűsítése történt meg, s tetőfelújítás zajlott, valamint nyílászárókat cseréltek ki.

– Egy nyolcvan négyzetméteres rendezvényterem kialakítását szeretnénk megvalósítani. Emellett tervezünk egy konyhát, valamint az épület hátsó részében egy kétszobás szálláshelyiséget is kialakítanánk majd – számolt be a tervekről Kézsmárki Ferenc. A társaság, amennyiben sikeres lesz a pályázat, hétmillió forintot fordíthat a beruházásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában