Program

2022.09.10. 10:46

Kulturális programok is színesítik a gazdasági kiállítást Jászberényben

A Jászsági Gazdasági Napok keretében immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Jász-Expot szeptember 9. és 11. között Jászberényben.

Illés Anita

Helyi termelők is bemutatkoztak a tavalyi kiállításon Jászapátin

Fotó: Pesti József

A Jászság és a megye kiemelt gazdasági rendezvénye ezúttal új helyszínen, a JP Arénában várja a látogatókat. A hagyományoknak megfelelően a gazdasági kiállítást és vásárt kulturális és szórakoztató programok színesítik. Az eseményen számos cég, vállalkozás jelenik meg termékeivel és szolgáltatásaival, valamint lehetőséget biztosítanak többek között kézművesek, őstermelők, önkormányzatok és oktatási intézmények bemutatkozására is.

Három napon át előadások, koncertek, helyi művészeti csoportok műsora, kézműves- és gasztroesemények szórakoztatják az érdeklődőket. Sok egyéb program mellett fellép Ecsedi Péter énekművész, Móczó Árpád ének- és hegedűművész, a Lóca Együttes, de lesz Neoclassy, Lázadók és Gréta koncert is. A gyerekeket bábjáték, kreatív foglalkozás, játszóház várja. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában