Útinform

2022.09.19. 08:22

Mutatjuk, a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Cikkünkben összeszedtük a hétfőn érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megye közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton, Fegyverneken, a 128-as kilométernél megváltozott a forgalmi rend. Éjszakánként a forgalmat mindkét irányból az újonnan kiépített körforgalomra terelik. Hétköznapokon munkaidőben időszakosan jelzőőrös irányításra is számítani kell!  

A 46-os főúton,

  • Törökszentmiklós átkelési szakaszán, a Kossuth Lajos utcában burkolatfelújítás miatt félpályás útlezárásra készüljenek! A Hunyadi tér és a Dózsa György utca között nappal jelzőőr, éjjel jelzőlámpa irányít.
  • Törökszentmiklós és a túrkevei elágazás közötti szakaszt is felújítják. A 2-es és a 13-as kilométer között több szakaszon jelzőlámpás forgalomirányításra készüljenek! 
  • Mezőtúr átkelési szakaszán felújítási munkák miatt két szakaszon is félpályás korlátozást vezettek be. Az őszig tartó munkák során, a Miklósi úton lévő vasúti átjáró és a Flóra tér közötti Puskin utcában, valamint a Kossuth tér és a település határa közötti szakaszon is megváltozott a forgalmi rend.  (24-25 és 27-28 kilométer)

A 402-es főúton, Szolnok déli városrészén, a Tószegi úton a Kórháznál, a csomópontépítési munkák miatt útszűkületre, illetve sávlezárásokra kell számítani. (2 kilométer)

Kompközlekedés:

A Tisza középső szakaszán, 

  • Nagyrév Tiszabög közötti a komp ismét közlekedik.

Vezseny és Martfű között, műszaki ok miatt továbbra sem jár a komp.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén, szeptember 24-én, (szombat) 22 órától szeptember 25-én, (vasárnap) 22.00-ig lesz érvényben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában