Útinform

2022.10.08. 07:04

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a szombaton érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton, Fegyverneken, a 128-as kilométernél már a frissen megépített körforgalmú csomóponton át halad a forgalom, de hétköznapokon munkaidőben a csomópont környezetében felújítják a burkolatot, ezért időszakosan jelzőőrös irányításra még számítani kell!

A 46-os főúton,

  • Törökszentmiklós átkelési szakaszán, a Kossuth Lajos utcában burkolatfelújítás miatt félpályás útlezárásra készüljenek! A Hunyadi tér és a Dózsa György utca között nappal jelzőőr, éjjel jelzőlámpa irányít. 
  • Törökszentmiklós és a túrkevei elágazás közötti szakaszt is felújítják. A 2-es és a 13-as kilométer között több szakaszon jelzőlámpás forgalomirányításra készüljenek!

A 402-es főúton, Szolnok déli városrészén, a Tószegi úton a kórháznál csomópontépítési munkák miatt útszűkületre, illetve sávlezárásokra kell számítani.

Kompközlekedés:

A Tisza középső szakaszán,

  • Tiszaroff és Tiszasüly között újra jár a komp. 
  • Nagyrév Tiszabög közötti komp ismét közlekedik. 
  • Vezseny és Martfű között, műszaki ok miatt továbbra sem jár a komp.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén, október 8-án, (szombaton) 22 órától október 9-én, (vasárnap) 22-ig lesz érvényben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában