Útinform

2022.10.02. 09:07

Itt lassíthatja a forgalmat közúti munkavégzés a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a vasárnap érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: utinform.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton, Fegyverneken, a 128-as kilométernél megváltozott a forgalmi rend. Éjszakánként már használható a frissen megépített körforgalmú csomópont, de hétköznapokon munkaidőben időszakosan jelzőőrös irányításra még számítani kell!

A 46-os főúton,

  • Törökszentmiklós átkelési szakaszán, a Kossuth Lajos utcában burkolatfelújítás miatt félpályás útlezárásra készüljenek! A Hunyadi tér és a Dózsa György utca között nappal jelzőőr, éjjel jelzőlámpa irányít.
  • Törökszentmiklós és a túrkevei elágazás közötti szakaszt is felújítják. A 2-es és a 13-as kilométer között több szakaszon jelzőlámpás forgalomirányításra készüljenek!
  • Mezőtúr átkelési szakaszán felújítási munkák miatt két szakaszon is félpályás korlátozást vezettek be. Az őszig tartó munkák során, a Miklósi úton lévő vasúti átjáró és a Flóra tér közötti Puskin utcában, valamint a Kossuth tér és a település határa közötti szakaszon is megváltozott a forgalmi rend.

A 402-es főúton, Szolnok déli városrészén, a Tószegi úton a kórháznál, a csomópontépítési munkák miatt útszűkületre, illetve sávlezárásokra kell számítani.

Kompközlekedés:

A Tisza középső szakaszán,

  • Tiszaroff és Tiszasüly között újra jár a komp.
  • Nagyrév Tiszabög közötti komp ismét közlekedik.
  • Vezseny és Martfű között, műszaki ok miatt továbbra sem jár a komp.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén, október 1-én, (szombaton) 22.00 órától október 2-án, (vasárnap) 22.00-ig lesz érvényben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában