Október 1-től

2022.10.03. 07:00

Sikerült betölteni a háziorvosi praxist Tiszajenőn

Örülhetnek a helyiek, végre lesz állandó háziorvosa a településnek.

Kovács Berta

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.hu

Virág József polgármestertől megtudtuk: új háziorvosuk, dr. Kovács Katalin október 1-jével vette át a praxist. Ezt megelőzően hét évig csak helyettesítéssel tudták megoldani a betegek ellátását. 

Tavasszal kiemelt fontosságúvá vált, hogy mielőbb jelentkezőt találjanak, ahol csak lehetett, hirdették a praxist. Mint a polgármester korábban is hangsúlyozta: számolniuk kellett azzal, hogy a helyettesítő háziorvos nem tudja vállalni már a jeneiek ellátását is, felmondási ideje pedig szeptember végével lejár. 

Az egyébként Tiszakécskéről érkező doktornő kívül-belül felújított rendelőben fogadhatja a pácienseket, korszerű eszközpark áll a rendelkezésére, és a jelenleg is itt dolgozó, jól képzett asszisztens pedig az ő munkáját is segíteni fogja. 

A polgármester azt is elárulta, hogy a szerződés megkötése előtt érdeklődött Tiszakécskén a korábban háziorvosként ott is dolgozó doktornővel kapcsolatban, és nagyon pozitív véleménnyel voltak róla. 
 

Címkék#háziorvos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában