Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

2022.11.23. 18:14

A támogatási rendszerről értekeztek a vállalkozók Szolnokon

Hogyan élhetik túl a válságot a vállalkozások, milyen segítségre számíthatnak? Erre a kérdésre keresték a választ az Egyensúly Intézet munkatársai a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) megyei szervezetével közös rendezvényen.

Kovács Berta

Fontos kérdésekre keresték a választ

Fotó: Mészáros János

Az országos programsorozat második találkozójaként megtatott konzultációnak szerda délután a szolnoki Hozam Klub adott otthont. Az előadásokon az jelenlévők képet kaphattak a jelenlegi makrogazdasági helyzetről, annak várható alakulásáról, beleértve az inflációs helyzetet is, valamint áttekinthették az állami és uniós támogatási források rendszerét. Ezt követően interaktív szakmai párbeszéd során a résztvevő vállalkozók kifejthették véleményüket a támogatásokkal kapcsolatban, véleményezve azt is, hogy szükségesnek ítélik-e ezeket. Az elhangzott vélemények az Intézet támogatásokkal kapcsolatos állásfoglalását árnyalják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában