Átcsoportosítás

2022.11.25. 13:57

Elkészültek a parkolók Tiszaföldváron

Parkolókat alakítottak ki a homoki általános iskolával szemben. Fehér Róbert önkormányzati képviselő javaslatára a testület az útalapok javítására szánt összeg egy részét átcsoportosította.

P. Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Ahogy a Földvári Hírlap közösségi oldalán fogalmaztak: 1,8 millió forintból 30 helyet alakítottak ki, járdával és szegőköves elválasztással. A munkával néhány hét alatt el is készültek.

– Hétvégente, ha sportrendezvény van a csarnokban, így már biztosított az idelátogatók és a helyiek parkolása. Természetesen a hétköznapokon is igen szép számmal igénybe veszik, mind az iskolában dolgozók, mind pedig a szülők – tudtuk meg Fehér Róberttől, aki szerint városszerte egyre nagyobb probléma a parkolás, hiszen az autók száma folyamatosan nő. 

– A folytatásban mindenképpen szeretnénk egy gyalogos átkelőt létesíteni, ehhez szintén elő kell teremteni az anyagi forrást, illetve az út kezelőjétől engedélyek is szükségesek – fogalmazott az önkormányzati képviselő.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában