Galériával

2022.11.27. 22:00

Meggyújtották az adventi koszorú első gyertyáját Karcagon is

Az adventi koszorú égő gyertyájáról többen hazavitték magukkal mécseseiken a szeretet lángját.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Daróczi Erzsébet

Advent első vasárnapján a Déryné Kulturális Központban Magda, a Szabó című színházi előadásra várták az érdeklődőket, majd a Városháza előtti téren kigyulladtak a fények.
A Dérynében a Civilút Odaadó Programjának köszönhetően az előadás ingyenes volt. A Civilút küldetése, hogy felhívja a figyelmet az egyéni és társadalmi felelősségvállalás fontosságára az élet minden területén. Az Odaadó Program célja, hogy az idősek az online térben könnyen és egyszerűen megtalálják azon vállalkozókat, szolgáltatókat, akik megbízhatónak, odaadónak vallják magukat – tudtuk meg az előadás előtt Gulyás Andrea kuratóriumi tagtól.

A színházi előadás után a Városháza előtti téren felállított karácsonyfa előtt az adventi koszorú első gyertyáját Szepesi Tibor polgármester gyújtotta meg, majd kigyulladtak a Városháza épületén a fények, közben a jelenlévők karácsonyi dalt énekeltek. Az adventi koszorú égő gyertyájáról többen hazavitték magukkal mécseseiken a szeretet lángját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában