Támogatás

2022.12.02. 14:27

Ezernégyszáz pulóvert adományoztak a rotarysok Szolnokon

Színes pulóvereket adományozott a helyi Rotary Club a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulás intézményeinek. A ruhákat elsősorban gyerekek kapják meg.

P. Pusztai Nóra

Fotó: Nagy Balázs

Ezernégyszáz pulóvert vehettek át a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulásának képviselői a városházán pénteken. A színes ruhadarabokat rászoruló családoknak, gyerekeknek juttatják el.

– A társulás működési területén tizennyolc település van, a Rotary Club által most felajánlott adományból valamennyi városba és faluba kerül – mondta dr. Gyuricza Miklós, a társulás elnökhelyettese. Hozzátette: a szervezet rendszeresen juttat adományt az intézményeik számára.

– Azt gondolom, hogy a karitatív tevékenységek a mostani időkben rettenetesen fontosak – hangsúlyozta.

A rotarysokat egy vállalkozó kereste meg a négy és félmillió forint értékű ruhaadománnyal, hogy vegyék fel a kapcsolatot olyan szervezeteket, ahol azoknak méltó helye lehet.

– Klubtársaink közreműködésével találtunk rá a szolnoki kistérségi társulásra. Az ezernégyszáz pulóvert nagycsaládos és rászoruló gyermekek kapják meg – fejtette ki Bóka Tamás, a Rotary Club Szolnok idei elnöke.

A ruhákat elsősorban gyerekek kapják meg
Fotós: Nagy Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában