Jászkunság

2022.12.05. 11:25

Három baleset is bekerült az elmúlt hét legolvasottabb hírei közé

Fának csapódott egy autó a 4628-as úton, a Rendőr Mikulás ismét elszórja a csomagokat Szolnokon – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

A balesetben csak az autók sérültek meg

Forrás: Beküldött fotó

1. Jó hangulatú képeken mutatjuk be a régi Szolnokot

Legutóbbi múltidézőnkben a Fortepan kimeríthetetlen tárából válogattunk fotókat, melyek ezúttal most a régi Szolnokot idézik fel.

Kossuth Lajos tér 5., mellette jobbra a Damjanich Múzeum
Forrás: Fortepan / Lechner Nonprofit Kft. Dokumentációs Központ

2. Fának csapódott egy autó a 4628-as úton, Mezőtúrnál, többen is megsérültek

Egy mezőtúri lakos közlekedett személyautóval a 4628-as úton Mezőtúr felől, Mezőhék irányába december 2-án, délután. A sofőr haladása során a 24. kilométerszelvénynél egy bal kanyarban elvesztette uralmát az autó irányítása felett, megcsúszott, lehaladt az úttestről és egy fának ütközött. A baleset az autó vezetője könnyű, utasa súlyos sérülést szenvedett.

3. Két autó karambolozott a szolnoki Ady Endre úton

Két személyautó ütközött össze december 1-én, csütörtökön délután Szolnokon, az Ady Endre úton, az ÁNTSZ épülete előtt. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben senki nem sérült meg.

4. A Rendőr Mikulás ismét elszórja a csomagokat Szolnokon

A szolnoki Rendőr Mikulás december 5-én, hétfőn a délutáni órákban a városba látogat, hogy időben elérjen a gyerekekhez. A télapó a mikuláscsomagokat szétszórja Szolnok sűrűn látogatott közösségi terein, parkjaiban. Jut belőlük a Tisza partra, a belvárosba, Szandaszőlősre, a Széchenyi, illetve a Pletykafalu városrészre is.

A Rendőr Mikulás a város több pontján elhagyja a csomagokat
Forrás: Police.hu

5. Három autó ütközött össze a 46-os főúton, Mezőtúrnál

Összeütközött két személyautó és egy kisteherautó Mezőtúron, a 46-os főút belterületi szakaszán, a Kossuth Lajos térnél december 1-én, csütörtökön. A műszaki mentés céljából a város hivatásos tűzoltói érkeztek a karambol helyszínére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában