Galériával

2022.12.06. 09:49

Izgalmas kalandokban bővelkedett a játékos nap Jászberényben

Gyerekeket és felnőtteket egyaránt vonzott a társasjáték kánaán.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

A Jászberényi Társasjátékos Egyesület december 4-én immár nyolcadik alkalommal szervezett Játékos Napot a Déryné Rendezvényházban, ahol az érdeklődők a legújabb, legnépszerűbb játékokat is kipróbálhatták. A rendezvényt többek között társasjátékverseny, terepasztalos bemutató, 3D figuratervezés és nyomtatás, figurafestés és vásár színesítette. 

Társasjáték fejlesztők is csatlakoztak a programhoz, akik saját játékaikat mutatták be, valamint a még készülő prototípusok fázisaiba is beavatták a kíváncsiskodókat. 

A Logiscool Jászberény egyedi programokkal gondoskodott a digitális játszva tanulás megismeréséről, a Dream Team csapata pedig a legkisebbeknek biztosított játékokat. Az esemény a szórakozáson, közösségépítésen túl jótékonysági célokat is szolgált, hiszen belépéskor a résztvevők egy tombolaszelvény megvásárlásával a Jászberényi Társasjátékos Egyesületet támogatták.  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában