Meglepetés

2022.12.06. 18:52

Már majdnem elkészült a közös fotó a tiszabői Mikulással, amikor hirtelen ráállt még valaki

Több száz gyermekhez látogatott el a Mikulás kedden Tiszabőn, akadt olyan általános iskolai osztály, ahová különleges kísérőjével együtt érkezett. Végül a közös fotóra is ráállt a hűséges társ.

Molnár-Révész Erika

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tiszabői Általános Iskolájának 3. B. osztályába is ellátogatott a Mikulás, akit a falu kutyája, Bogi vezetett el az intézménybe

Fotó: Mészáros János

Egy tizennégy év alatti gyermek sem maradt édesség nélkül az ország legszegényebbnek tartott településén, Tiszabőn. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat mikulásai gondoskodtak erről, akik az összes helyi oktatási, gyermekgondozási intézményt végiglátogatták kedden.

Az általános iskolában háromszázötven, az óvodában közel kétszáz gyermek kapott csomagot, de a Biztos Kezdet Gyerekházat és a Tanodát sem hagyta ki a nagyszakállú.

A harmadik és negyedik osztályos gyerekek már reggel mikulásfutással, tornával, majd dalokkal várták, így délelőtt a sportcsarnokbeli látogatása után a tantermükben is felkereste őket a Mikulás, a falu kutyájával, Bogival.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában