Fejlődés

2022.12.08. 14:25

Öt főnek adhat munkát a startmunka program Jászárokszálláson

Január 13-ig kell benyújtani a pályázatot a foglalkoztatásra.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A képviselő-testület legutóbbi ülésén a döntéshozók támogatták a Városgondokság részvételét a jövő évi startmunka programban. A Városgondokság öt fő foglalkoztatására pályázik a 2023. március 1-től 2024. február 29-ig terjedő időszakra. A program lehetőséget biztosít a munkabér száz százalékos támogatására, valamint nyolcszáztízezer forintig a dologi kiadásokat is finanszírozza. A testületi döntést követően a pályázatot január 13-ig kell benyújtani.   

A téli szünetben ebédet biztosítanak a rászoruló gyerekeknek Jászladányon

A szülő, törvényes képviselő december 15-ig kérelmezheti a szünidei gyermekétkeztetést. 

A korábbi évekhez hasonlóan a szünidei gyermekétkeztetés keretében a jászladányi önkormányzat a szülő, illetve törvényes képviselő kérelmére idén is biztosítja a rászoruló gyermekek részére a déli főétkezést a téli szünet ideje alatt. A téli szünidei gyermekétkeztetés öt hónapos kortól igényelhető a bölcsődés korú, valamint az óvodás és iskolás rászoruló gyermekek részére – tájékoztatott a nagyközség közösségi oldalán Móczó Nóra, jegyző. 

Az önkormányzat a gyermekétkeztetést 2022. december 22-től 2023. január 6-ig biztosítja. Az igényléshez szükséges kérelem átvehető a bölcsődében, az óvodában, az iskolában és a polgármesteri hivatalban. A kitöltött kérelmeket december 15-ig leadni az intézményekben.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában