Elismerés

2022.12.31. 08:00

Tisztaság, csend és nyugalom: így jellemezték a Szolnoki Máv Kórházat

Nemrégiben érkezett egy olvasói levél Törökszentmiklósról.

K.J.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Fehér Ferencné, arról számolt be írásában, hogy milyen kedves és szívélyes bánásmódban részesült a Szolnoki Máv Kórház és Rendelőintézetben. 

– A Szolnoki Máv Kórház Rendelőintézetének a reumatológusa, Cserenyecz Anita tíznapos kezelésre beutalt a kórházba – írta hírportálunknak Fehér Ferencné.

– Ez idő alatt meggyőződtem arról, az itt dolgozó szakorvosok, ápolónővérek, a kezeléseket végzők lelkiismeretes, türelmes és szeretetteljes munkát végeznek. Minden egyes nap figyelmesek és kedvesek voltak valamennyi beteghez. Az oldott légkör, a tisztaság, a csend és a nyugalom mindig megtapasztalható volt, és nagyban segítette a gyó­gyulást. A naprakész beosztásról nem is beszélve! Ottlétem idején mindenkivel figyelmesek és előzékenyek voltak az ott dolgozók, mely igen ritkaságszámba megy a mai világban.

Hálás lehetek a kezelőorvosnak, Bíró Juditnak nagylelkűségéért és praktikus javaslataiért. Az elmúlt két hétben szobatársaim is sokat segítettek, amiért szintén öröm tölti el a szívemet. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában