Jótékonyság

2022.12.07. 16:18

Zenebarátok fogtak össze a jó ügy érdekében Jászapátin

Modern, digitális zongorát vásárolnak az est bevételéből, mely a zeneiskola működését segíti.

Illés Anita

A jótékonysági esten Sas Dániel előadását csodálhatták meg

Fotó: Pesti József

Jótékonysági hangversenyt szervezett a minap a Rácz Aladár Zeneiskoláért Alapítvány a Pájer Antal Művelődési Házban. Burik Bernadett, az alapítvány elnöke köszöntőjében elmondta, hogy a kezdeményezés célja egy modern, digitális zongora megvásárlása, mely a különböző zenei produkciók színvonalas, gördülékeny megvalósítását szolgálja. Háláját fejezte ki mindazoknak, akik támogatást nyújtottak a jó ügy érdekében. 

A rendezvény fővédnöke Pócs János országgyűlési képviselő méltatta a zeneiskola pedagógusainak munkáját, a növendékek sikereit. Az esten Sas Dániel zongoraművész, a Jászapáti Rácz Aladár Zeneiskola AMI megbízott intézményvezetője Liszt Ferenc születésének 211. évfordulója alkalmából Költői hangok címmel adott hangversenyt. A művész közösségi oldalán közölte: 260 000 forint gyűlt össze, így az összegből megvalósíthatják céljukat, a hangszert hamarosan használatba veheti a zeneiskola.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában