Fejlesztések

2023.01.14. 06:55

Átadták műszakilag a teljesen megújult rákóczifalvai sportcsarnokot

Csütörtökön átadták műszakilag a megújult sportcsarnokot Rákóczifalván. Jelentős fejlesztéseket végeztek az elmúlt időszakban a létesítményen.

Kovács Berta

Minden elemében megújult a város sportcsarnoka

Forrás: Beküldött fotó

Fotó: Papi Bernadett

A város önkormányzata a Magyar Kézilabda Szövetség Országos Tornaterem Felújítási Programjára nyújtott be pályázatot és nyert is. Ennek köszönhetően a szövetség 250 millió forintból végzett beruházást a csarnokon. 

Teljes körű felújításon esett át a küzdőtér, az öltözők, a közlekedők, kiépítették a megfelelő hangosítást, valamint új berendezési tárgyakat is beszereztek. A tornaterem aljzatát szigetelték, betonozták majd új parkettával látták el. Az egyéb belső terek burkolata is megújult, a szertárban, az orvosi helyiségben, irodában.

A vizesblokk is megújult, kicserélték a vízvezetékeket, a mosdóhelyiségek új csempét kaptak.

A villamos hálózatot is korszerűsítették. A csarnok tartószerkezetének, illetve a küzdőtér mennyezetének festése is megtörtént.

Megújult a csarnok parkettája is
Fotós: Papi Bernadett / Forrás: Beküldött fotó

Azokat az edzéseket és egyéb foglalkozásokat, melyeknek a sportlétesítmény adott otthont, nem kellett felfüggeszteni, a beruházás időszakára ugyanis a Varsány Közösségi Ház biztosított számukra teret. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában