Galériával

2023.03.12. 11:30

Két év kihagyás után ismét megtartották a jótékonysági sportbált Jászboldogházán

Az év legjobb sportolóit is köszöntötték az esten.

Illés Anita

Újra együtt buliztak a jászboldogházi sportolók és sportbarátok

Fotó: Pesti József

A Jászboldogházi Sportegyesület a világjárvány okozta korlátozások miatt az elmúlt két évben nem tudta megrendezni a bált. Idén végre elhárult minden akadály és szombaton újra együtt buliztak a sportolók és sportbarátok a helyi sportcsarnokban. 

– A közösség számára nagyon fontos ez a rendezvény, mert segít életben tartani az egyesületet – mondta az est megnyitóján Bodor Máté, a Jászboldogházi Sportegyesület elnöke. Köszönetét fejezte ki a támogatóknak, akik évről évre segítik, hogy minden korosztálynak biztosított legyen az edzési és versenyzési lehetőség a településen. 

Koczáné dr. Fehérváry Mária polgármester beszédében kiemelte: a községben működő tizenegy civil szervezet a falu szívét-lelkét jelentik. Méltatta a sportegyesület áldozatos munkáját. 

Az esten részt vett Pócs János országgyűlési képviselő is, aki bejelentette, hogy a rendezvény hangulatfelelőse, a Pezsgő Zenekar lesz a 27. Jász Világtalálkozó egyik díszvendége.

A köszöntők után díjazták a 2022-es év legjobb játékosait. Az év kapusa elismerést Ilonka Zoltán kapta, az év legjobb U14-es játékosának Kiss Balázs Bencét választották, az év ifjúsági játékosa címet Dékány Dániel érdemelte ki, az év felnőtt játékosa pedig Káposztás Dávid lett.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában