Turisztikai látványosságok

2023.04.15. 19:30

Televíziós főszerepet kapott Mezőtúr

A hagyományokat, a turisztikai látványosságokat is bemutatják abban a tévéműsorban, mely Mezőtúrról szól majd. A városban forgat a Hazahúzó stábja.

R. Á.

Képünkön Szűcs Dániel

Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

Napokig Mezőtúron vendégeskedik a Hazahúzó televíziós műsor stábja. A tévések természetesen nemcsak a vendéglátást élvezik, dolgoznak is, hiszen a városról forgatnak. A különleges történésről Szűcs Dániel polgármester is beszámolt közösségi oldalán. 

– Főszerepben Mezőtúr értékei és látványosságai. Városunkban forgat a Hazahúzó című népszerű turisztikai magazinműsor stábja – írta a városvezető. 

– Rendkívül sok dologra lehetünk büszkék. A három napos forgatás során ezekről, vagyis a természeti- és turisztikai értékeinkről, valamint hagyományainkról is szó esik majd – folytatta Szűcs Dániel. A városról készített, kétszer negyvenöt perces összeállítás hamarosan az ATV és a Hír TV műsorkínálatában is látható lesz.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában