Kedvenc időtöltésem

2023.05.25. 20:00

A legötletesebb alkotásokat díjazták Szolnokon

Általános iskolásoknak hirdették meg a Kedvenc időtöltésem pályázatot Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében. Zene, művészet és tudomány kategóriában is érkeztek alkotások.

P. Pusztai Nóra

A pályázatot általános iskolásoknak hirdették meg

Fotó: Nagy Balázs

A Jász-Nagykun-Szolnok Tehetségsegítő Tanács és a Szolnoki Tankerületi központ közösen hirdette meg Kedvenc időtöltésem című pályázatot. Hét kategóriában 44 pályaművet értékelt a zsűri. Az első három helyezett és a különdíjasok a Szolnoki Szakképzési Centrum Tiszk Aulájában vehették át az okleveleket és ajándékaikat csütörtökön.

A megnyitón dr. Kállai Mária, a Jász-Nagykun-Szolnok Tehetségsegítő Tanács elnöke elmondta, a gyerekeknek sikerült összefoglalni mit szeretnek és ezt megmutatni a külvilágnak.

– A tehetségek felfedezése egy lehetőség, bármely területen lehet kiválóan bizonyítani legyen az akár sport, művészet vagy éppen a zene – emelte ki.

Az ünnepélyes díjátadón a győztesek arra is lehetőséget kaptak, hogy beszéljenek kedvenc időtöltésükről. A szót először Nagy Domonkos, a Kassai Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákja kapta meg, aki horgászélményeiről mesélt, megemlítve első fogását, egy snecit is. 

Nagy Domonkos (balra) átveszi díját
Fotó: Nagy Balázs

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában