Endrei Judit

2023.05.08. 13:00

A népszerű televíziós tartott előadást Szolnokon, a Kertvárosban

Endrei Judit volt a Kertvárosi Közösségi Ház és Fiókkönyvtár vendége. Az egykori televíziós műsorvezető, bemondó legújabb könyve kapcsán tartott előadást.

R. Á.

Endrei Judit

Fotó: Bali István

„Hazalátogatott” Endrei Judit a minap. Szülővárosába, Szolnokra érkezett, ahol egy jó hangulatú nosztalgiázásra, kellemes beszélgetésre várta az érdeklődőket a kertvárosi közösségi házban. Sokan érkeztek az előadásra, melyről a közismert szolnoki fotós, a kertvárosban élő Bali István is beszámolt. 

– Rendkívül közvetlen személyiség, semmi póz, semmi „fennkölt, televíziós allűr”, hihetetlen báj és életszeretet sugárzik belőle. Sikeres életút van mögötte hiszen egy időben talán ő volt a legnépszerűbb televíziós személyiség az országban – olvasható a bejegyzésében.

1998-ban önként távozott a televízióból. Azóta szabadúszóként dolgozik, könyveket ír,  programokat szervez, közönségtalálkozóra jár, az ország minden pontján feltűnik és az is előfordul, hogy mediátorként is dolgozik és kedvenc időtöltése a könyvírás és olvasás mellett az utazás. Népszerű sorozatai vannak a Youtube csatornáján. Most együtt nosztalgiáztunk, a televíziózás hőskoráról, az egykori népszerű tévés műsorokról, életútjáról és  kollégáiról, „Anno az én tévém” címmel megjelent könyve kapcsán is – olvasható.

Endrei Judit Kurdics Judit néven Szolnokon született, gyermekkorát Tiszatenyőn töltötte, Törökszentmiklóson járt gimnáziumba. Május hetedikén töltötte be a hetvenedik életévét. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában