Galériával

2023.06.12. 16:30

A Groovehouse és Balázs Pali ismert slágereire is bulizhattak Jászkiséren

Huszonegyedik alkalommal rendezték meg a Kiséri Napokat.

Illés Anita

Koncertek is színesítették a városnapi forgatagot

Fotó: Pesti József

Kulturális, hagyományőrző programokkal, koncertekkel ünnepelték a város napját hétvégén Jászkiséren, a Szent István Parkban. A rendezvény keretében átadták a Dózsa György út 16. szám alatt kialakított Vendégházat is. 

Az eseményen Lukácsi György polgármester elmondta, hogy a közel százéves épületet kormányzati támogatásból újították fel, Borbély Rita lakberendező segítéségével rendezték be. Pócs János országgyűlési képviselő ismertette a közel 85 milliós fejlesztés részleteit. A projekt részeként vendégházat alakítottak ki, valamint megújult a Kittenberger utca és a Vágóhíd út.

A programsorozatot többek között a Ritmus Dance Tánciskola 10 éves jubileumi gálaműsora, Alle koncert, a helyi óvodások előadása, a Csete Balázs Általános Iskola suligálája, a Búzavirág Népdal Kör, az NSF Dance tánccsoport, a Pendzsom Néptánc Együttes műsora, az En-Dog Egyesület játszóháza, Balázs Pali és a Groovehouse koncertje színesítette. Lukácsi György polgármester az önkormányzat nevében köszöntötte a település kiválóságait, köztük a megyei szinten kitüntetett polgárőröket, Czifra Áront, Szüle Sándort és Szanku Sándort. Méltatták Molnár Melinda és Szereminé Járvás Andrea pedagógusok munkáját, akik a 2022/23-as tanévben kiváló pedagógus címet kaptak a Jászberényi Tankerülettől, valamint megköszönték a többszörös véradók segítségnyújtását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában